Equipleasure

Voor ontwikkeling van ruiter en paardLesmogelijkheden


Mijn lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Of je nu op Ijslanders rijdt of met western bezig bent, gewoon beetje recreatief of serieus dressuur beoefent. Voor iedereen is het heilzaam om meer aandacht te hebben voor beweging van paard en ruiter. Meer aandacht en kennis te hebben van hoe train ik mijn paard, hoe richt ik hem recht, hoe gebruik ik mijn eigen lijf en hoe houd ik mijn  paard heel.


Wat kun je in een les verwachten?


Veel aandacht voor je zit en je hulpen naar het paard toe. Even als balans van ruiter en paard. Ontspanning, harmonie en rechtrichten


Hoe stel je je paard in de gelegenheid om vrijer te bewegen. Waar zitten de knelpunten en hoe los ik die op. Waar moet ik mee trainen en hoe. Stuk uitleg waar welke spieren zich bevinden en met welke oefeningen je bepaalde spiergroepen aanspreekt.


Welke oefeningen zijn nu in dit stadium van kunnen, voor paard en ruiter nodig.


Maar schrik niet. Ik haal je zo van je paard af om op de grond de beweging door te nemen die je op je paard moet uitvoeren. Puur om even de invloed van je paard weg te halen en zelf erachter te komen hoe bv de galopsprong ondersteund dient te worden.


 


Werkgebied.


Ik kom bij u op stal of bij u thuis.


Prijzen voor een half uur  20 euro en voor drie kwartier 30 euro.


binnen een straal van 15 km geitenkamp arnhem reken ik geen reiskosten erbuiten is 30 ct de gereden km


 


Zin gekregen of nieuwsgierig geworden. Bel, SMS of mail naar Monique 06-36098150.

info@Equipleasure.nl


 


 


                                                                                       


Copyright 2013 © All Rights Reserved